Svátková
Anotace: mé dceři Kristýně k svátku
Jako:
něžná bárka
kolem proplula
vůně Tvých
vlasů
levandulových
líbezná bajadéra
zhoupla se v bocích
a úsměv skryla
do úst
melounových
tenkrát v Lloret de Mar
sv.Kristina
rozžehla světlo
v očích
citrónových
Skláním se a líbám
Tvé něžné líčko
Vše nejlepší k svátku
holčičko
máma
Přečteno 468x
Tipy 43
Poslední tipující: zenge, PIPSQUEAK, Sleepwalker, enigman, Tacca, Juraj Hrom, Holis, Psavec, Hloupá Květinka, Paulín, ...
Komentáře (15)
Komentujících (15)