Uzel zmatků
Anotace: Energii tvořivosti 3 x zdar !
Rozplynul se sen.
Vkročil nový den.
Trápení je pryč !
Vezmu ne něj tyč !
Lásko, okamžitě sem.
Pro štěstí si jdem.
Slzu vrátit oku.
Zavlnit se v boku.
Radostí se opít.
Život trochu klopít.
Vykoupat se v slunci.
Prut je pro vás, sumci !
Kámen spadnul.
Květ už zvadnul.
Urvu nový.
Bude snový...
Přečteno 318x
Tipy 6
Poslední tipující: Indigo, Holis, Meriel, Hloupá Květinka
Komentáře (0)