otištěno na čele
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=ykWX9fBoZew
Někdy máte pocit
že všichni kolem měli pravdu
a když je vám
třeba šestnáct
nejde o pocit.
v nemocnici slyšíte
„ta sranda vás bude stát
pět set“
vím o ní všechno
strach
je učitel rovný
historii.
„měla bys být
štastná“
a vy
slzami zalité oči
nebo takový ten stav
kdy slzy nemají co říct
protože to
nedokážou.
už tušíte něco málo
o svých chybách.
jste si vědoma …nějaké té
hystérie v tichu
v tichu
nechcete zklamat
mámu...
...a ona přece ví
že se něco děje a bere si to
ještě k tomu
osobně
- nakonec není jiná možnost
protože tajemství
má sílu
a dar
zabíjet -
pak
podle toho jak
se na to díváš
to bolí
to mlčí
a
zroskotává
že řekl
s tebou je to
jiný /má drahá naivko/
ty máš ty svý
ideály …
má drahá
...naivko...
myslíš pak na ně
a
nevidíš je...
...při zpáteční cestě chceš
nový cíl protože staré
zmizely splněním
tebe.
asi je pravda že přání
se musí promyslet.
jenomže tobě je
třeba šestnáct
a nikdo jiný ještě nepoznal
takovou! lásku
máš pocit
že je to vesmír
tvůj soukromý vesmír s vlastníma pravidlama
s vínem kterým tě přece nelze! opít
což nikdy nebude víc než
pocit...
promin
„odejděte domů v cizím tričku,
je na něm mnohem více upřímnosti než máš
v nahé kůži pod níž ses sebe
snažila
skrýt…“
.
Přečteno 287x
Tipy 12
Poslední tipující: Špáďa, Zambie, Radek.oslov.Šafárik, hanele m., enigman, jedam, Anewue, Kačka Ranglová, sei to do
Komentáře (1)
Komentujících (1)