Anotace: Óda na Afroditu, na každou krásnou bytost zvanou žena.. jedna z mnoha odpovědí. Nedotknutelná je čistá láska a přitom je pramenem života. Tak nádherná a důležitá. A my blázínci se honíme za chyméramy hledajíce Lásku bez podmínek...
To je moje notička zpívajícího srdéčka...krásně pěješ slavíčku veršoválku.Ilona
01.08.2009 23:57:00 | poetická ilona