Já zpívala bych...
Anotace: Nechci se na věci už jen dívat, já chci o nich zpívat.
Já zpívala bych o planetě zelené,
tam kde stromy jsou kouzelné.
Zpívala bych o lásce
a o krásné pohádce.
Zpívala bych pro ptáčky
a pro modré obláčky.
Já zpívám teď pro sebe,
vždy když u srdce mě zazebe.
Přečteno 354x
Tipy 2
Poslední tipující: MalaIzis, poustevník Jirka
Komentáře (1)
Komentujících (1)