Sám a sám
Anotace: kolikrát si to říkáme..ale je to jinak
Stojíš na ulici
slov se lekáš
něco se ztrácí
někam padáš
a dá to práci
život přece uznáš
když sebe hledáš
Jsi sám a sám
Jsi sám a sám
něco se ztrácí
nic mu nedáš
drobné se vrací
co ještě hledáš
a dá to praci
život přec uznáš
Jsi sám a sám
Jsi sám a sám
když už zpívaj ranní ptáci
tak jen poznáš
když se vrací
a to uznáš
a dá to práci
jen sebe hledáš
Jsi sám a sám
Jsi sám a sám
Přečteno 335x
Tipy 30
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Juraj Hrom, labuť, s.e.n, Bíša, NikitaNikaT., Psavec, Aliklat, Zasr. romantik, trenérka, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)