Bez lásky
Anotace: Vědec přednášel o srdci, ale na něco důležitého zapomněl...
Sbírka:
Barvy života
Vědec přednášel o srdci.
Čím srdce podpořit – co mu neprospívá,
jak vyhýbat se rizikům
a co se stres v sobě skrývá.
Desítky léků jmenoval
a vše, co ulehčuje srdci práci,
opomněl však na fakt,
že bez lásky, srdce, nejvíc ztrácí.
Bez lásky srdce odchází,
den po dni rytmus ztrácí
a místo lásky dostává
prášky na svoji práci.
Přečteno 345x
Tipy 7
Poslední tipující: labuť, Květka Š., Mbonita, jedam, WAYWARD, poustevník Jirka
Komentáře (2)
Komentujících (2)