Bezpečný let
Anotace: O dětech, které jsou pro nás zázrakem, dřinou a inspirací...
Sbírka:
Barvy života
Život bral i dal.
Největším zázrakem bylo,
když nám do kočárku
maličké ptáče daroval.
Maličké hole –
divoucí div světa,
nekonečný obdiv
pro všechna příští léta.
Nekonečná láska
chystala vždy cestu,
připravit to ptáče
k bezpečnému vzletu.
Každý jeho pokus -
zamávání křídly,
byl úžasným zdrojem
naší pevné víry,
že to naše ptáče
předstihne nás v letu,
strmé výšky zdolá
při bezpečném vzletu.
Přečteno 400x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š., poustevník Jirka
Komentáře (2)
Komentujících (2)