Anotace: zase z komentů, reakce na báseň Aport
Tak rádi posloucháme chvály a o to méně kritiky, ale všeho je nám třeba i té pochvaly i té kritiky.
Hezký den sluníčko líbezné.
26.07.2009 18:07:00 | Lady L
nevím co to,že tě zaujala zrovna tato básnička, která nebyla vůbec na nikoho myšlena a vážně je to jen celé hypotéza, nereálno, a v dálce bučí stádo...
béé, fůj :)
ale co, i tak ji miluji, možná právě třeba proto, že se nelíbí, láskou je třeba hladit i ošklivé sochy, jinak by nikdy nevznikly.
lovu zdar ;)
26.07.2009 14:12:00 | blue