a co když je to opravdu její cesta?
a nejspíš, to nebude med,
ale hezky trnistá ...
i když máš sebelepší úmysel,
přát někomu něco,
když to ten druhý vůbec nechce,
je vlastně černá magie ...
25.07.2009 19:11:00 | Romana Šamanka Ladyloba