Rozdíl mezi tebou a mnou
Anotace: Ty neexistuješ...protože ty jsi částí mě...
Zhluboka dýchej a zavři oči,
neměj strach,ta bolest za chvíli zkončí.
To je to zlo,co ti uniká z těla,
tak proč se bojíš,vždyť takhle´s to chtěla....
Myslíš že v životě nemáš co ztratit...
I kdybys chtěla už nejde to vrátit...
Hlavou ti běhají zmatený vzpomínky,
polibek,smutek a od něho hodinky...
Vzala sis žiletku,do ruky řízla,
to už se nezhojí,nezbude jizva.
Byla jsi zoufalá,vždyť já to znám,
sama se životem dost problémů mám...
Ty jsi to vzdala,já to snad vydržím,
klidně to slíbím,vždyť já sliby nedržím...
Přečteno 511x
Tipy 2
Poslední tipující: Sigurd II.
Komentáře (3)
Komentujících (3)