tohle ti s obrovskou radostí podepíšu; hlavou se mi honí přesně totéž, ale líp bych to nenapsal... ***
06.10.2009 19:18:00 | drsnosrstej kokršpaněl
Zajatci ....
HarryHH Básně » ?nezařazené?
Anotace: ... vlastního života ... a vzpomínek ...
.
Zajatci stále stejných chyb,
zajatci sebe ....
svých představ a myšlenek
Ale není to vězení
ani nepřízeň osudu, ....
spíše škrábanci puncovaný originály
Žádný tuctový zboží
jsme to prostě my, a náš život
podpis na tomhle světě ...
Společenství lidí,
strážka mýdlových bublin, ...
které neužitečně v hroznech visí z výlevky
když vypouštíš vodu z myčky na nádobí ....
Celý život se snažíme ..
... někam patřit ...
a při tý trapný snaze
si pak ani neuvědomíme
naše unikátní
a neopakovatelný místo daný ...
daný ... jen tak,
... náhodou,
… ... Bohem,
… … … .... peklem,
... nebo třeba osudem ...
Není toho mnoho ....
na co někdy nazujeme bačkory stáří...
.... ... možná jen na kroky co odešly ....
... .... .... když jsme žili na plné pecky ....
... ale v nich, ...
.... ... se pak budeme donekonečna procházet ...
... ... ... dokud nám demence nezastře krajiny prožité ...
*
------------------------------------------------
Pár volně sebraných commentů Vám básníci na téma ŽIVOT ...
Publikoval(a): HarryHH, 1.11.2007
28.07.2009 09:25:00 | HarryHH