Pro dobré lidi buďme dobráky, proti zlým se spojme dohromady... :-))
28.07.2009 18:41:00 | poustevník Jirka
Za dobrotu na žebrotu... víc nemám co dodati. Mě jenom hrozně mrzí, že ač hsiz v nín okolí lidé, jež maj špatné, myslné domněnky, nedají si řéct a nechtějí se domluvit... tak na co pak být dobrákem? A když už jím jsem... tak je to též špatně... ale jak píšu, jen v pár případech. Přesto to občas zabolí.
26.07.2009 11:04:00 | NikitaNikaT.
Někdy jsem dobrákem,
slabší to chvíle.
Jindy být mizerou,
snažím se čile.
26.07.2009 10:42:00 | Psavec