Jsem
Jsem opuštěný voják
uprostřed minového pole
a zoufale píši domů.
Jsem ztrácející se siluetou
v ranní mlze u jezera,
pohasínající svící.
Jsem stojící vdovou
nad chladnými hroby
a můj život jde dál.
Jsem zapadajícím sluncem,
co nemá sílu déle hřát,
chladnou lunou.
Jsem vlajícím šátkem,
co poddal se poryvům větru,
sestřelenou holubicí.
Jsem slabou vlnou
v moři dalších, stejných,
jednou ze sta.
Přečteno 237x
Tipy 1
Poslední tipující: poetická ilona
Komentáře (0)