Pláče nebe
Pláče nebe,
smývá špínu světa.
Ptám se tebe,
jak tvoří se lživá věta.
/Na to ty jsi mistr v purpurovém hávu./
Pláče nebe,
truchlí nad mršinou lásky.
Ptám se sebe,
kdy zahodím své karmínové masky.
/Které skrývají slzy i smích./
Přečteno 323x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD, Házté
Komentáře (0)