HROŠÍ
***
Hroší kůži tvou srdce nadzvedá
břitká ústa k úsměvu přichystá
pluješ hladinou cítíš se jistá
obloha čistá v duši ti sídlí
k vůli ptáčka jenž po tobě slídí
parazit z tebe v ústech mu mizí
ouško slyší miloučké štěbety
nespoléháš na babské klevety
kdy louky kvetly tobě nekvěty
trochu je malé ptáčátko pilné
je příjemně přítulné a vilné
konečně v tobě city jsou šťastné
nad hlavou slunce jenom si žasne
začíná cesta láskou dlážděná
na první pohled trošku praštěná
avšak kvetoucí louka zelená
láska...ta je ti dána...do věna
***
Přečteno 299x
Tipy 24
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Aliklat, Juraj Hrom, labuť, Agniezka, Dota Slunská, kroužek, Mbonita, s.e.n, Psavec, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)