Armageddon
Blíži sa váš súdny deň,
deň na ktorý padne tieň...
Deň pri ktorom vzplanie zem,
deň keď vojna príde sem...
Všetci mŕtvy z hrobov vstanú,
pripravený na tú chvíľu.
Zrovnať všetko zo zemou,
už to vidím pred sebou...
Zabrániť sa tomu nedá,
už sme súčasťou pekla...
Přečteno 302x
Tipy 7
Poslední tipující: Sleepwalker, labuť, Bíša, WAYWARD, Radek.oslov.Šafárik, Květka Š., 6thSun
Komentáře (0)