Anotace: Mé vyznání Životu... v jedné slabé chvilce
Sbírka: Tak nějak od srdce
pointa je hodně mnohoznačná, má to svoje kouzlo v práci se slovy a obrazy a zdánlivé jednoduchosti - narvat do tak mála slov tolik významů a obrazů chce talent a určitou dávku štěstí na tu správnou můzu.
20.11.2009 14:26:00 | Dermgen