díky za koment a máš plnou pravdu,
motýl co poletuje, je krásný,
květina ví, že není jen její, může si to myslet
pak květinu zraňuje přivlastnění něčeho co není její a nikdy nebude, jen na pomíjíví oka mžik ji přišel něco dát a něco si odnést
tak je to i s námi
máme pravidla
něco předpokládáme
pokud jsou naše předpoklady mylné
bolí to nás
říká se sliby se slibují blázni se radují
jsem blázen
a bolí to někdy hodně
30.08.2009 15:10:00 | Lady L
jednou usedne na tu, která ho svou vůní spoutá a nebude chtít letět dál
28.07.2009 16:51:00 | floreciente