Strach
Všem velkým hrdinům navzdory,
co v knihách a z filmových pláten
statečně brání své názory
za cenu ztráty svých šaten.
Tak všem těmto hrdinům navzdory -
můj strach je jak veliký míč!
Zda bolesti minulých staletí
mohou být navěky pryč.
Asi mne hrdina odsoudí.
Já před ním klobouk smekám.
Na jeho pozvání odpovím,
ať jde s tím hrdinstvím někam…
Přečteno 279x
Tipy 3
Poslední tipující: Gudula, Házté, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)