Klišé
Anotace: Tentokrát pro pana Cyklistu...
Vím, že je to klišé
a protivný kýč.
Snažím se to setřást,
nechce to jít pryč!
Jak jsi mohl takhle zradit,
odstrčit mě do kouta
a dovolit mi ke vzpomínkám
se žalem se připoutat??
Co je zvláštní na faktu,
že mi zas hoří svět,
že nechci se vzdát přátelství,
jež trvá tolik let??
Není to nic k podivení
či tajemství zázračné.
Jen duše, jež se zdály blízké
jsou naprosto opačné...
Přečteno 299x
Tipy 3
Poslední tipující: Gudula, al-pacino
Komentáře (0)