Nemáme klid
Anotace: strasti a slasti ....
Víkend bývá honička,
zvláště máte-li tři děti,
auta, jídlo, stavbička,
vzhůru ráno už od pěti.
Táto, něco v autě klepe,
mami, copak uvaříš?
Na stavbě se nepohnete,
hezky ohni starý kříž!
Až budou ty děti z domu,
to se mámo pomějem!
Jak se rádi vrací domů,
vítáme je s úsměvem.
Je nás osm místo pěti,
rodina se rozrůstá,
přibývají další děti,
lednička to dobře zná.
Klidu už se nedočkáme,
snad jen v rovu najdem chvíli,
poležíme, pokecáme,
poslechneme koncert vílí.
Přečteno 278x
Tipy 31
Poslední tipující: NikitaNikaT., trenérka, Mbonita, labuť, kuskus pruhovaná, Le ver luisant, Psavec, Bíša, Holis, Veru, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)