Děkuji ti
Anotace: příteli, žes mi pomohl ve chvíli nejtěžší, mám tě ráda
Chtělo se mi skončit
se svým životem
nebavilo mě už dýchat
neustále
černé karty snímat
a prohrávat
Neházej flintu do žita
a nebo snad
nestahuj kalhoty
když brod není blízko
a ptáci nelétaj nízko
tak nějak jsi to říkal
dala jsem na tvá slova
a osud karty znovu
míchal
je to zázrak
červenou kartu
můj život ještě
získal
Tak dodýchám svůj život
jak mám
naučila jsem se
na slova přítele
se má dát
Přečteno 397x
Tipy 40
Poslední tipující: Házté, V.N.Losinský, BARBYE, j.c., Churry, Mbonita, vodnař, janewe, Zamilovaná do nezamilované doby, Kubino 2, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)