Nevinnosť ticha
V zrkadlách duše,
plačúcich tvárí.
Skrýva sa sila,
temnejších snov,,,
Ktoré odhaliť môže
z rukou na srdci,
len duša zrodená
z podobných slov...
I keď obraz je maľovaný,
farbami beznádeje
a túžba uniká
ako z žíl krv...
Aj tak nie posledný
v hradbách nádeje,
aj tak nie jediný
uspáva dni...
Přečteno 354x
Tipy 9
Poslední tipující: labuť, Psavec, Radek.oslov.Šafárik, 6thSun, WAYWARD, Květka Š., Hazentla
Komentáře (2)
Komentujících (2)