ó
Světlo se podezřele chvěje
naděje kráčí bez sukně.
Někdy je blbost
že se dějem
a nedějem se nechutně.
Tahle noc pláče Zkus ji chránit
neoblíkej mě Není čas.
Někdy má právo
neubránit
co bráníme si každý
zvlášt...
...když utíkáme . Přece tajně...
namísto prášku Přidej chtíč.
Na lásku někdy
chceš brát zbraně
žádnou smrt při ní
necítíš.
Přečteno 331x
Tipy 19
Poslední tipující: Špáďa, Radek.oslov.Šafárik, al-pacino, PrinceznaHeliovýchbalonků, Psavec, Kamil Princ, Zambie, 6thSun, Veru, WAYWARD, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)