Anotace: vlastně ani nevím, jak se to na tom papíře objevilo...
Od té doby, co jsem si to poprvé přečetla nad tím pořád přemýšlím... ano, je potřeba se usmát a jít dál...
14.08.2009 18:01:00 | Denael
Pravda. Smích je třeba, však žel né vždy je ho dostatek.
28.07.2009 09:48:00 | Andělskými perutěmi chráněna