Tak... a já mám konečně chvíli nicnedělání
a můžu dohnat to, co ve všední dny utíká...
Vidím ty korálky z mlhových perliček, úplně živě... a vidím, jak se v nich odráží kus světa, který zvěčňuješ na své fotce... Je to kouzlení s krásou...
13.11.2005 18:27:00 | Cecilka
Nechám si ráda poradit,nejsem znalec psané poezie,ale mám ji ráda a občas mě to nedá písmenka sešikovat podle svého.Dík Toten.:-))
09.11.2005 11:47:00 | Jarika