Mučivá Bolest
Anotace: O tanci, potměšilé destrukci a tmě
Sbírka:
Mučivá Bolest
Vždycky jsem se učil
hrubé lásce odolat
a ted stojím
na prahu zámku mučivých víl
Bez odměny
beze spěchu
podala mi ruce
nejkrásnější z nich
Mučivá Bolest
mučivá bolest je teď moje milenka
Točíme se v kruhu
tvoříme vír
zvedáme prach
každá samohláska
se mění v vzdech
souhlásky klouží
po cihlových zdech
Má Mučivá Bolest
je nejlepší milenka
ještě teď se za ní vracím
krev a prach
zvracím
všechno je pouhá
myšlenka
Zapuď ji!
Křičí přítel
a tahá mě
z krvavé lázně
bílé světlo
...ale je tu tak teplo
Komentáře (0)