Sen z knihy
Anotace: možná knižní série,novodobá etapa vnitřní a venkovní jistota(nejspíš)
Oči skryty za knihou
Řádky popsány hrou
Lehká múza opět je tu
Jeto existenční výlet do neznáma
Plavat proti proudu a obrátit list
A ptát se: Vážně se to dá číst?
Ano dá!
Skládat si střepy na talíř
Okousat tužku?
To by mohla,ale byly by to jen hloupá prohra
Jaká prohra?
Projede jí hlavou
Ona zná jen tu pravou duši
Duše píchla není
Smích zní věčně
Když slzy prší z nebe
Ale lampiony voní stejně
Procítěně jako struny
Víra ruky
Síla trika
Posměch vyprchá
Třešňový nápoj chutná skvěle
Probouzí se na lavičce
Chodec mihnul její stín
A sen?
Rozprostřel se do krajiny mysli a mlhovin
Přečteno 299x
Tipy 6
Poslední tipující: Bohůdík Vyliztalalir Balalajkin, Radek.oslov.Šafárik, al-pacino, Woski
Komentáře (0)