Smiř se s tím...
Anotace: Nic jiného ti stejně nezbývá
Zas to tu tiká,
však pointa mi uniká,
někdo tu křičí,
ten co spánek můj ničí,
v srdci mém to vře,
kdykoli Tvůj hlas po mě řve...
Nic netušíš hlupáku,
vždyť prodáváš jen růže z krepáku,
myslíš, že všechno je to kvůli Tobě,
jsi idiot, probuď se, v jaké žiješ době?
netušíš, vůbec nemáš zdání,
stane se to ... i bez Tvého požehnání...
Nic s tím neuděláš!
Proč?...
Protože na to právo nemáš.
Tak se s tím smiř
...
Přečteno 418x
Tipy 44
Poslední tipující: hašlerka, ir.is, Agniezka, NikitaNikaT., kleopatra.sedma, Aliklat, PPetrushka, Haniéčka, Stoneman, carodejka, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)