Na žal vždy je brzy
Anotace: ..jen tak o životě...to mi jeden neznámý člověk ukázal, že jsou na světě milí lidé. Díky mu za to.
.
O poznání lépe
chutná život těm,
co umí vychutnávat.
Dostanou nepřeberně
ti, co umí dávat.
Smutným se smůla
na paty lepí.
A uplakaní
pro slzy jsou slepí.
Osušte kapesníky
slané svoje slzy,
rozdejte po úsměvu,
na žal vždy je brzy.
.
Přečteno 281x
Tipy 9
Poslední tipující: Lorraine, Psavec, Bíša, maranika, destovecka
Komentáře (1)
Komentujících (1)