S vírou
Anotace: ...je to zoufalý a k ničemu...ale prostě je to tak..vím, že mě nenávidíš...jen nevím proč...
Sbírka:
V nostalgii B..
Tichounce a potají
šeptám zlaté snítky přání
semknutelných do okov,
vše za zvuků odmítání…
Jak zaslepena rojem vos,
bodajícím do hlavy,
foukám prosby po kolenou
od únavy do únavy.
A přesto v nás dvě pořád věřím,
až s prasklinami na srdci.
Koho ještě překvapuje,
že stále toužím
že stále chci…???
Přečteno 373x
Tipy 2
Poslední tipující: páááááááá, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)