Co Krakonoš, Trautenberk, Ančí, Kuba a hajnej? A sojka?
Koukáš ze Sněžky a na pramen Labe a lidi Tě nezajímají? :-)))
Závidím. Jezdil jsem do Krkonoš 40 let, teď má chalupu můj příbuzný a už tam nesmím. Tak tam občas zajedu alespoň na koukačku, ale už to není ono.
28.07.2009 09:40:00 | Zasr. romantik
pěkná, ale umíš to i líp :)
avšak není každý den posvícení
a jsem ráda, že tě tady opět čtu
28.07.2009 09:12:00 | Romana Šamanka Ladyloba