sen o lásce
Tvá čistota
spolu s jemnými konturami
ve tváři
Oči jako ty nejjasnější hvězdy
co každou noc zazáří
perutě labutí
křídla motýlí
oči pampelišek
Sen
z probdělé noci
kde bílé stěny prázdného domu
by mohli probouzejícím červánkům vyprávět
slyšet lásku
klepat na tvář
šimrat na víčka
Ne kolečko,
ale kolo
vlastní budoucnosti
roztočil jsi naplno...
Přečteno 384x
Tipy 30
Poslední tipující: fab four, Veselý Drak, Veru, kikis, carodejka, Noc17, Bíša, Mbonita, floreciente, labuť, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)