Anotace: ee
...máš pravdu, kam se podívám, mám pocit, že sobectví vládne světu...ale chci věřit komentáři pode mnou...a nechci si myslet, že jsem v pohádce: láska zvítězí...ale lásce se musíme naučit!!! :-)
28.07.2009 12:44:00 | Lota
oprav se a mluv za sebe,
jestli si přeješ od Universa zatracení,
tak se ti ho dostane
a vrchovatě ...
sám si na sebe přivoláváš kletbu
ale co máš navíc,
máš svobodnou vůli
a můžeš své přání změnit ...
každá kapka vody se vrátí do moře,
můžeš ji klidně po tisícky let popírat,
přesto tady Láska prostě je
28.07.2009 12:01:00 | Romana Šamanka Ladyloba