Anotace: taková trochu mini ...
nejde mi o to, kdo co má nebo nemá doma dělat, ale o energie
28.07.2009 17:22:00 | Romana Šamanka Ladyloba
možná je chyba v tom pojetí
které možná už dávno patří do smetí
muž a žena
a mezi nimi brázda nekonečná
vždyť i muž může čekat na oves
a žena pokořit hvězdy
a vznést se do nebes
nedej tělu, auře pohlaví
tolik šancí
kéž Bůh
oboje a všechny
na duchu i na těle
uzdraví.
28.07.2009 14:39:00 | blue