Někdy se s námi život nemazlí, to je pravda, ale snad vždycky se najde něco, pro co je tu člověk nakonec rád. T-Mac má pravdu, když budeš číst tady, najdeš tu smutek, ale i smích a ten léčí!
28.07.2009 15:41:00 | labuť
Tak si pročti Liter a poznáš, že v tom nejsi sama a zároveň, že mnoho lidí zde tuhle část bytí překonala a šla dál...ST..hodně štěstí..
28.07.2009 14:22:00 | T-Mac