Moudrost

Moudrost

Anotace: sofio...

Vlky rozedraná na tisíc skřeků
Toužíc se zachytit za pomíjivost slov
Zaprášená poctivost knihovny věků
Ach Sofio!

Nevítaný posle zpytuješ naše malosti
Hledaje světlo mezi zákruty falše
Člověka zachytit ve víru mladosti
Marné…

Rozechvělá ve vánku otočená tvář
Na oltáři Pravdy tančíme snáz
Ušlapaná poutníky vrátiš se zas?
Sofio!
Autor Shia, 28.07.2009
Přečteno 253x
Tipy 4
Poslední tipující: Elza511, Nergal, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jak k moudrosti patří láska a pokora,této básni patří uznání a můj ST.

07.08.2009 18:50:00 | Elza511

myslim, ze dobry zacatek ;)

28.07.2009 22:33:00 | Nergal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí