Whiskey velmi dobré drink pití... ale já bohužel... budu se muset jemu straniti. :o)
09.08.2009 16:36:00 | NikitaNikaT.
Stručně, jasně, na kořen. Líbí se mi tam rytmické zkratky a náhlý rým - tím myslím místo, kde ho nečekám. Jediná věc o které si nejsem jist jestli je to ono (ale je to jen můj soukromý a subjektivní pocit) je poslední řádek "irskou tu whisku" tedy to slovíčko "tu".
04.08.2009 10:21:00 | René Vulkán