:) Chtěli jsme klávesačku v kapele.. Ale dělalo by to neplechu.. :) .. Není to žádnej med, bej doma sám.. No. Ty máš alespoň domov.. Já si ho nosím po kapsách..
31.07.2009 09:08:00 | Sleepwalker
Ty černobílé zuby se na tebe tak smály že jsi jim neodolala viď? Jen hraj :-)
29.07.2009 10:16:00 | Chancer
jejda co já toho takhle již nahhrál a ješ tě budu
tož možem tu dvanáctku spustil spolu... :o)))
28.07.2009 20:23:00 | jedam