Jako bonbónek jsem si u tebe vybral báseň a musím ti říct je Hmmm….skvělá.
29.09.2006 20:36:00 | kouzelníček
Líbí se mi to, a stejně se mi zdá, že se bráška už začíná smát..Jupí..Stačí jediný úsměv a svět se změní..
13.04.2006 18:03:00 | WhiteShadow
no teda, Skoldí, po tomhle aby ses nezasmál, vždyť ti tady každý skládáme, vidíš, jak moc tě máme rádi. A to za to stojí přeci - se pousmát:o)
09.11.2005 12:26:00 | Sunny