Neumím psát komentáře, takže to jednoduše shrnu: Je to moooc pěkný, jednou poletíme to si piš;-) Třeba neee doslova, ale rozhodně to bude tak báječný, že se to takovýmu letu vyrovná:)
19.08.2009 08:17:00 | démon zatracení
I kaligram se zde občas povede stvořit, byť tomu systém nepřeje. Tož dobré.
29.07.2009 16:15:00 | CorrimsonTom
Tvé myšlence dobře rozumím. I když úprava mi trošku nesedla, ale to je můj problém, dávám tip za obsah. :o)
29.07.2009 09:51:00 | labuť