Klec života
Anotace: každý máme svoji klec, ať jsme zlí či hodní...
Lidě životem prohýří.
Na jako cestu zamíří?
To je jenom jejich věc,
jakou v životě budou mít klec.
Klec, ve které budou žít.
Dobrý člověk si svou klec musí užít.
Zlý člověk, ale ve zlé kleci trpí
a nepohodlně se v ní vrtí.
Přečteno 345x
Tipy 2
Poslední tipující: Aliklat
Komentáře (0)