Anotace: ... léta bez?....
Nádherné počtení! On ten anděl není sám... má přecik Vás dva... :o) Na prstu mém leskne se mi zásnubní prstýnek... tak nevím, slzy jej smáčím.
02.08.2009 10:34:00 | NikitaNikaT.
Příjemně mi bublá u srdce, taková krásná zpráva, co manželství v Tobě zanechává... :o)
29.07.2009 12:14:00 | labuť