Nesmiem..
Nesmiem Ťa vyhľadať?
povedz mi prečo
chcem ako zázrakom
urobiť niečo
z očí do očí
Ťa uvidieť živú
hore i dole bez
ako za odlivu
na Zemi pod splnom
zjavím sa nahý
dotknúť sa vo vlasoch
polnočnej vlahy
ak potom spopod rias
pár sĺz Ti skanie
do žliabku mokrých pŕs
alebo na ne
tajomstvom ostane
čo hviezdy vedia
jedna si druhej
bez úst
nič nepovedia
Přečteno 274x
Tipy 23
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Mišiačik, Isquieasuus, Tanzania, isisleo, Simísek, sophia92, Mbonita, WAYWARD, Psavec, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)