ZRCADLO.....
Anotace: /krásné,nebo prázdné pohledy/
Zrcadlo
čistý rukopis má
ale mě zas
napadlo
že krasa je v nás
Píšeš ta slova
nevíš kdo?
bude je číst.......
když hlavu odvracíš
naděje splácíš
když tančí
s myšlenkou valčík
jako otazník?
je malá vteřinka
a hřeje poslední
vzpomínka
kde je Slovo
kde je ZRCADLO....
Přečteno 405x
Tipy 22
Poslední tipující: PIPSQUEAK, BARBYE, Aliklat, NikitaNikaT., kuskus pruhovaná, divoska_jaja, Gudula, Jarka, stravla, Mbonita, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)