dva odcizeni
odtržení těl
a odcizení duší,
jak chlad zvlhlých zdí cel
a těžký vzduch, co dusí
již přidušený cit.
uši rvoucí ticho
a v srdci řvoucí lev,
zas lživých hodin tikot
jenž čerpá sílu z plev
prorůstajících mysl.
Přečteno 333x
Tipy 8
Poslední tipující: WAYWARD, démon zatracení, jedam, labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)