PŘESMYČKY
***
Cancy a přesmyčky
dutá slova
řádek z hlavy
rozpitý na papír
slepený obálkou
s razítkem zpět
Kroky ti došly
Pokládáš hlavu
chceš ještě snít
spánek je kříž
tíží tě nezájem
motáš si provaz
pro lepší den
Svítá
Tvůj tenký stín
houpá se hou
klín smočený
tělo jen chladne
božský je klid
dopis leží na stole
Život je přesmyčkou
***
Přečteno 1366x
Tipy 42
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Aliklat, René Vulkán, Bíša, batůžek na motorku, Indigo, Radek.oslov.Šafárik, zenge, Zelená okurka, Gudula, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)