Poezie noci
Anotace: ...v temném zákoutí Krumlovské uličky
Pod lampou pavučina stála.
Tak malá symbioza s přírodou.
Minulostí promlouvala.
Smutnou noční samotou.
Smrtka na housle hrála.
V temných hlubinách stromu.
Vesele a hravě se smála.
V šedivém oparu domů.
Tam v zapadlé ulici
tajemností schoulená
s úsměvem na líci
vystrkovala ramena.
...
V zákoutích,
kam chodí poražení.
A stíny ukrývají
tajná gesta.
Objevil jsem mimo dění.
V pravdě.
Světlá místa.
A také prostor pro fantazii.
Inspiraci v kontrastu.
Svůdnou noční poezii,
co uhrane tě bez trestu.
Přečteno 359x
Tipy 24
Poslední tipující: BERYL.K, strašidýlko-střapatý, Churry, Radek.oslov.Šafárik, Hesiona-Essylt, Hazentla, Veselý Drak, 6thSun, Psavec, stravla, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)