A my...?
Je to jako povodeň
vlny, proudy
příroda
počasí
fyzika?
částice myšlenek
k tobě
ke mně
magnetická trampolína
nutných, a přece tak banálních slov
skáčeme snožmo
padáme touhou, nechat to tak
jenže plátno nás vrací
budí ze snů,
co jsou útěchou i pastí
a my?
znovu
znovu
znovu…a ještě jednou
Přečteno 367x
Tipy 26
Poslední tipující: a_tao, Kapka, enigman, Bíša, NikitaNikaT., Anewue, labuť, Petbab, Štěpina G, Psavec, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)